langtanattblitre

Haha

Kategori: Allmänt

Är jag slapp därinne nu?

Sjuk tanke, men ändå..
Tur man kan skratta mitt i eländet!

Äntligen över...

Kategori: Allmänt

Både arbetshelgen och töjningen! Jippie!
Är glad att jag fixade det den här gången, och nu ska det skickas en remiss till Umeå för IVF.

Läkaren tyckte det gick över förväntan idag, både för att jag kunde slappna av med lustgasen och för att det var så enkelt att töja... Det tog ca 2 minuter själva töjningen. Klart att det gjorde lite ont och att det framförallt var obehagligt, men jag överlevde och det gick ju trots allt väldigt fort...
R frågade om man kunde installera lustgas hemma ;)

Nu är jag hemma igen och väldigt trött, blöder rätt mycket och har mensvärk. Antar dock att jag om en stund kommer ha ännu ondare när lokalbedövningen släpper så nu ska jag lägga mig och vila med vetekudden på magen.

Ha en bra dag!

...

Kategori: Allmänt

Känner mig ledsen idag, och har inte ringt kuratorn... orkar inte.
Och det är dags att snart åka på jobbet, ska jobba hela helgen. Vill inte.

Har vc också blivit knäpp??

Kategori: Allmänt

Ringde vc i fredags och pratade förvisso med en jättegullig sköterska MEN av någon anledning är jag tydligen placerad på en annan vc nu. Så får dom inte göra utan att jag har skrivit på några papper!

Hursomhaver, jag fick iaf numret till kuratorn som är kopplad till min gamla vc och ska ringa henne imorgon på hennes telefontid.
Ännu ett nummer att ringa! Jag hoppas att det nu leder till att jag får sluta sitta och ringa runt till alla olika instanser och att jag istället får hjälp.

Är ledig idag och ska inte göra någonting, absolut ingenting.. möjligen köra igång en tvättmaskin.
Har jobbat hela helgen som varit, och ska jobba hela helgen som kommer... Är så trött..

Ha en bra dag!

Vårdcentralen.

Kategori: Allmänt

Ja, hon ringde upp igår. Hon med psykologkontakten... Jag får inte komma dit föränn jag fått en remiss från vårdcentralen.
Jag börjar tro att jag gjorde ett misstag som skrev att jag ville komma pga att jag mår så dåligt över vår barnlöshet. Hon sa nämligen att dom inte kan hjälpa mig om det är kroppsligt. Men hur jävla illa pålästa är dom? Det börjar kroppsligt men slutar i nästan alla fall med att bli psykiskt.
Jag antar att hon fick sina barn efter en tur i sänghalmen, grattis till henne.

Har nu ringt vårdcentralen som ska ringa upp mig idag 14.20..
Jag fattar fortfarande inte hur vårdcentralen ska kunna hjälpa mig, och tror att jag kommer få en remiss till första stället jag kontaktade. Idioter..

Har aldrig hört talas om någon annan som blivit nekad att komma när man kontaktar dom och säger att man mår dåligt,
jag antar att det är såhär det går till när psykiatrin missköter sig och folk tar livet av sig. Inte för att jag går i dom tankarna, men hur vet dom det?

Kroppsligt... jäkla kärring.

Det har en tendens att klumpa ihop sig...

Kategori: Allmänt

Mensen kom idag på dag 27, den verkar ha återgått till den vanliga cykeln nu när jag inte äter pergotime.
Fick lämna jobbet lite tidigare då jag varken hade med mig skydd eller värktabletter... Kröp ner i sängen med min vetekudde och somnade. Vaknade av telefonen, det var från kliniken som jag tidigare kontaktat angående att få komma och prata, och tydligen är jag inte kvalificerad. Hon tyckte jag skulle kontakta kvinnokliniken vilket jag förklarade att jag redan gjort och att vi var under utredning sedan 1 år tillbaka samt att jag träffat kuratorn där men att det endast erbjuds 3 kontakttillfällen med henne. Då blev jag rådd att ringa vårdcentralen.
Men vad fan? Så jag undrade vad som krävdes för att få komma och prata med någon hos dom (nu när jag äntligen tagit mod till mig och kontaktat någon) och hon svarade att man då skulle må så pass dåligt att vc inte kunde hjälpa en. Förklarade att jag kände mig väldigt deprimerad och att jag känner att jag behöver hjälp. Hon skulle prata med sin chef och återkomma, men jag blir så ARG!

Vad är det för värld vi lever i? De som mår dåligt får kämpa sig fram själva, något som kan kännas som helt omöjligt när man faktiskt mår dåligt. Jävla idioter...

Award

Kategori: Allmänt

Kikade in på Busans blogg (alskadeunderbaraliv.blogspot.com) och såg att hon gett bland annat mig en bloggaward. Mäkta stolt! Eftersom man ska svara på alla nedanstående frågor samt skicka vidare awarden till 5 andra bloggare så gör jag någon halvvariant. Orkar inte följa så många bloggar nu så därför skickar jag inte vidare awarden, men jag svarar på frågorna! Here it goes..

1. När ingen ser eller hör mig...
Sjunger jag karaoke eller storgrinar..

2. Jag går aldrig hemifrån utan... Mobiltelefonen & ett tuggummipaket

3. Min blogg heter som den gör för att... Jag och min man längtar så otroligt mycket efter att få bli tre!

4. Om jag vågade skulle jag... Säga upp mig och plugga

5. Om tio år kommer jag att... Vara tvåbarnsmamma?

6. Det som gör mig riktigt lycklig i livet är...Mina syskonbarn


Nu är det dags att slänga sig i soffan, är så jädra trött.
Dag 25. Väntar in mensen och våndas tills den 31:a...


Då var det gjort.

Kategori: Allmänt

Har nu fått tummen ur och skickat ett mail så jag får träffa en psykolog.
Det kan nog vara bra att få en hel timme då jag får prata om bara mig själv utan att personen som måste lyssna kräks, för hon har ju betalt! Jag skriver Hon för att jag bad om en hon. Jag hoppas på det.

Den 31 Oktober är det dags, då ska jag upp på förlossningen och töja... Så trevligt så.
Jag har iaf bestämt mig för att ge det ett ärligt försök.

Var inne och läste hur många som lyckats på sitt första IVF-försök (eftersom vi bara får 1 gratis) och det var inte särskilt många. Och många är dom som inte lyckats alls trots otaliga försök. Så IVF är inget mirakelhjälpmedel, det hjälper många men långt ifrån alla. Sen glömmer man bort alla dom som lyckats men fått MF eller MA.

Det finns många verkliga kämpar därute som vägrar ge upp hoppet. Stor heder till er! Här har hoppet släckts för att skydda mig själv. Om jag inte hoppas så blir jag heller inte lika ledsen när det inte lyckas.

En dag i taget..