langtanattblitre

V 23+5

Kategori: Allmänt

Dagarna flyger fram! Helt plötsligt har halva semestern gått och vi har inte riktigt hängt med.
Vi har ändå hunnit med att göra en hel del i barnrummet och nu fattas endast taklister, det absolut tråkigaste...
 
Vi fyndade också ett babyskydd på rea där vi sparade 700 kr. En akta graco blev det, med bas. 
Och vagnen är beställd.
 
En del kanske tycker vi är galen som snart har allt på plats för bebisen, såhär tidigt. Men jag tycker det känns skönt. Jag känner hur jag blir större och större samt mer orkeslös, samt att vi nu är lediga tillsammans och kan ordna och fixa med allt. Sen när jag blir större och vi återgår till att jobba båda två känns det som att energin kanske inte kommer vara på topp för att springa i affärer och bestämma allt vi ska ha. 
Sen får man ju också komma ihåg att vi längtat efter det här en väldigt lång tid, att vi suktat efter att köpa alla saker i flera år och nu äntligen så är det okej att göra det. Klart man blir lite tokig!
 
Här utanför öser regnet ner så det ser ut som att vi får tända lite ljus och ha myskväll ikväll. Passar perfekt för morsan baloo!
 
Ha det gott!

V 23+0

Kategori: Allmänt

Äntligen har vi fått tapetserat i barnrummet, så R håller på och fixar med lister och dörrfoder därinne medans jag mest njuter av att vara ledig. 

Jag tycker magen börjar bli stor och otymplig och på mornarna har jag så ont i ryggslutet att det känns som om jag inte kommer ta mig upp. Detta brukar dock släppa när jag fått komma upp ur sängen och börja röra på mig..
I övrigt mår jag bra! Alldelens förträffligt. 
 
Nästa torsdag är det äntligen dags för barnmorskebesök igen! Då är det 12 veckor sedan vi var där sist. Äntligen ska vi få höra lillans hjärta slå. Min oro har dock släppt ganska mycket eftersom jag nu känner hennes sparkar och buffar dagligen. Hon börjar även ha en egen dagsrytm så jag vet ungefär när jag kan förvänta mig att känna henne. På morgonen och kvällarna är hon som mest aktiv, då jag ligger still i sängen/soffan passar hon på att buffa runt därinne. Världens mysigaste känsla.. 

Vår alldelens egna efterlängtade bebis ligger i min mage och ger sig tillkänna. Vem hade kunnat ana det? Vi är så tacksamma...
 
Nu ska jag fortsätta virka på bebisskallran jag börjat på!
Ha en fin afton.

V 21+6

Kategori: Allmänt

Life is good. Semesterlunken har infunnit sig härhemma och vädret hade den goda smaken att bli alldelens underbart lagom till vår semester. Härligt!

Idag har vi varit hos svärfar med sambo och hälsat på. R hjälpte pappa sin med altanbygge medans jag och sambon åkte en sväng på stan. Aldrig har jag blivit så bortskämd som idag! Hon köpte bebissaker till oss för 2000 kr. Bland annat en självgungande babysitter, ett täcke till spjälsängen, en kudde till spjälsängen, en sängmobil, krokar till barnrummet etc. Och snart kommer svärfar och tapetserar så jag får göra iordning inne i barnrummet. Längtar verkligen till det!
 
Nu har ivf-paket nummer två kommit, med kläderna som jag beställde... Dessa ligger nu ute på blocket. Vi får väl se om det är någon annan ivf-are som är intresserad!

Nu in i duschen och njuta, sen slänga sig i soffan. Känner mig helt slut efter dagen!

Ha det skönt!

V 21+2

Kategori: Allmänt

Äntligen semester!! Känns underbart skönt. Vädret utanför är väl inte direkt vad man förknippar med semesterväder då regnet öser ner. Men vad gör det? Har sovit länge och kan göra precis vad jag vill idag och 4 veckor framåt!
 
I afton ska vi bjuda bror med fru på middag så jag håller på och förbereder inför det. Ska baka lite efterrätt samt göra tillbehören. Skönt att ha gjort sånt i förväg!
 
Tapeterna till barnrummet har kommit så nu väntar vi bara på tapetseraren (Svärfar). Förmodligen i slutet av nästa vecka skulle han ha tid. Sen äntligen får jag börja inreda därinne! 
 
Bjuder på en liten magbild som är tagen igår, alltså v 21+1.
 
Ha en fin helg! Det ska jag ha.

V 20+0

Kategori: Allmänt

Halvvägs! Känns helt galet att vi kommit såhär långt...
Får nuförtiden frågan om det verkligen bara är en i magen eftersom den blivit så stor. Men ja, det är bara en..
 
Känner nu dagligen hur det sparkar inne i magen. Hur mysigt som helst. Och igårkväll fick jag för första gången se hur det rörde sig utanpå magen. SÅ häftigt!
Tänk att man kan tycka om någon så mycket som man aldrig träffat... 
 
Nu ska vi iväg och kika på barntapeter. 
 
Ha en fin dag!

V 19+4

Kategori: Allmänt

Är så otroligt trött idag. Av någon anledning tycks jag inte kunna sova längre än till 7.00 nuförtiden trots att jag har ledig helg. Blir så arg på mig själv!
 
Igår var vi på ikea och shoppade hela dagen. Vi fyndade en del till barnrummet, som spjälsäng och skötbord. Alltid roligt att gå på ikea, men ändå lika skönt att komma hem varje gång. Det tar på krafterna!
 
Idag var vi och tittade på barnvagn och har nog kommit fram till att det blir en emmaljunga citycross, nu ska vi bara lista ut vilken färg vi vill ha, puh.. Mjukliften köpte jag ju redan i typ v 5 eftersom jag hittade den på halva priset på barnens hus.
 
Nu står fina R och gipsar i det blivande barnrummet. Själv ska jag slänga mig i soffan utan det minsta dåligt samvete!;)
 
Ha en fin kväll!